Hee hallo!!

Leuk dat je een kijkje neemt in het verhaal achter mijn label!

This is me, CHA CHA

Oftewel, Chayenne

The story of ...

Als klein meisje was ik altijd in de knutselhoek te vinden en maakte ik de meeste fantasierijke kunstwerken. Ook op de middelbare school bleef ik mijn ideeën uitwerken en koos ik het vak Kunst Beeldend. Na een aantal jaar op mijn eigen kleren, schoenen, tassen en accessoires een persoonlijke touch te schilderen, besloot ik begin 2019 dit ook voor anderen te gaan doen. Van mijn Instagram account maakte ik een portfolio en na mijn reis vol inspiratie in Australië heb ik begin 2020 CHA CHA the label opgericht.. Inmiddels heb ik tientallen items en tote shoppers mogen customizen en is vrijwel alles mogelijk. Niks is te gek. 

 

... CHA CHA the label

CHA CHA the label [Tja-Tja the label] customized en personaliseerd tote shoppers, schoenen, tassen, jassen en accessoires op maat volgens de door jou gegeven specificaties met de hand.

 

Ik hoop jullie allemaal een keer blij te kunnen maken met mijn handbeschilderde creaties voor jezelf of als cadeautje. Kijk voor inspiratie in het lookbook en stuur mij vooral een berichtje bij vragen.

 

Liefs,

CHA CHA the label X Chayenne

© 2020 - 2021 CHA CHA the label | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel